Despre mine

Eu sunt Carmen Buţerchi, psiholog licențiat de 18 ani. Încă din timpul facultății am fost interesată să aflu cât mai multe despre cum se dezvoltă o ființă umană și modul în care este influențat de interacțiunile pe care acesta le are cu mediul înconjurător, inclusiv familia în care se naște. Ca urmare, am ales să mă specializez în psihoterapia de familie, cuplu, individuală și psihologia copilului.

Din anul 2013 dețin atestat de liberă practică de la Colegiul Psihologilor din România (cod personal 14130).Experiența de formator, consilier vocațional și profesor psihopedagog în învăţământul special mi-a oferit ocazia de a cunoaște mai multe categorii de vârstă și sociale, ajutându-mă să înțeleg mai bine oamenii în diversitatea lor.

În calitate de psihoterapeut am colaborat cu mai multe reviste și publicații online cum ar fi: Psychologiesinstilulmeu.ro și Qbebe.ro și am fost prezentă în emisiunea „Totul despre mame” difuzata de Prima TV.

Pentru că e bine ca expertiza unui psiholog pe teme de actualitate să ajungă la cât mai mulți oameni, colaborez constant cu publicații precum:

·         Fiice, mame, conflicte si solutii – Psychologies

·         Deprinderea copilului cu olita: trucuri de la psiholog – Qbebe

·         Este bine sa vorbim cu copiii nostri despre problemele de cuplu? – Psychologies

·         Semnalele depresiei la adolescenți, în pandemie – Scoala9

·         Legătura dintre bullying și depresie la maturitate – Scoala9

Pentru programări sună la numărul de telefon: 0723166040

Colegiul Psihologilor

Psiholog şi psihoterapeut
atestat de Colegiul Psihologilor din România